Familiebedrijf

400 m² showroom

Gratis inmeten

Kachel experts oet Twente

Beoordeling 9,1

1 dag installatie

Slider

Het Kachelhuis team

Kachelhuis Keemers bestaat uit 14 specialisten. Kachel experts die het gehele verkoopproces ondersteunen, voor- en nadat u uw kachel heeft gekocht. Kachelhuis Keemers gelooft in haar eigen kracht. Wij doen graag alles zelf. Goed en veilig. Doordacht en met enthousiasme. Dit zorgt ervoor dat we al vanaf 1998 groeien, waarbij tevreden klanten onze basis vormen.

Onze medewerkers zorgen ervoor dat we het zo goed mogelijk verloopt!

De Vuurbazen

Bastian Keemers

Team Kachelhuis Keemers

Frank van het Reve

Kachel experts

Vallerie Keemers

Deze heren zorgen ervoor dat het vuurtje blijft branden. In de showroom kom je Bastian of Frank vaak tegen, op karwei is de kans groot dat je Vallerie ontmoet. Iedereen heeft zijn specifieke specialiteiten. 

De kachel creëerders

Remco

Remco

Kachel Experts

Rene

Jeffrey Kachelhuis Keemers

Jeffrey

Leroy Kachel Experts

Leroy

Voor dag en douw, installeren deze kachelmonteurs de droomkachel voor jou! Deze heren komen over de vloer. Ze zorgen ervoor dat jullie haard gerealiseerd wordt en houden van een bakje koffie tussendoor. Mocht je tijdens de installatie nog vragen hebben, dan helpen ze je graag. 

De zaterdagboys

Mike

Bart

Huub

Onderschat ze niet, in het weekend staan ze voor je klaar. De zaterdagboys. Als je de bestelling ophaalt op zaterdag of je hebt een onderdeel nodig. Grote kans dat ze je verder helpen.

De serviceman

Guus Kachel experts

Guus

Zeg je service, dan zeg je Guus. Mocht er iets zijn, dan lost hij het op. Zodat je er weer heerlijk warm bij zit. 

De vraagbaak

Ellen

Angela Kachelhuis Keemers

Angela

Onmisbaar binnen ons bedrijf. Bel je ons, grote kans dat ze opnemen en je verder helpen. 

Kachelhuis Keemers - kachel experts

Geschiedenis

Na jarenlang in de kachelbranche gewerkt te hebben besloten Johan Keemers en Jose Steffens een zaak voor zichzelf te beginnen. Er werd een pand gehuurd aan de Hofstraat te Borne. Al snel kwamen ook twee zonen bij hen werken. Het pand in Borne werd al snel te klein en samen werd besloten een pand in te richten aan de Hoofdstraat te Zenderen. Van daaruit heeft het bedrijf een flinke groei meegemaakt. Dit alles heeft natuurlijk geen afbraak gedaan, aan de klantvriendelijke, gemoedelijke en ongedwongen sfeer die er heerst binnen het bedrijf.

Inspiratie > offerte > installatie

Onze site is ter inspiratie. Het vervaardigen en realiseren van kachels is maatwerk. Daarom kiezen wij er ook voor om van uw offerte ook maatwerk te maken. Geen prijzen die later toch geen actie bleken te zijn. Geen lokkertjes, gewoon nette prijzen, zorgvuldige installatie door eigen monteurs en uitstekende service. Daarom bezoeken wij u ook graag thuis, zodat we alles in een all in offerte kunnen gieten. Mocht de offerte doorgang vinden, spreken wij indien mogelijk direct een datum af wanneer we de installatie kunnen volbrengen.

Mocht u bijvoorbeeld aan het nieuwbouwen zijn, zijn wij de partner die in contact gaat met de aannemer en zodoende u kunnen ontzorgen. Weer een van de voordelen van het no nonsense beleid van Kachelhuis Keemers. Neem ook een kijkje op onze facebook pagina voor meer inspiratie.

Gashaarden

Zorgeloos jouw kachel uitzoeken

1. ADVIES

Showroom van 400m²

✔ Meer dan 300 kachels, waarvan 60 brandend

✔ Maximale sfeer en beleving

✔ Ontzorgen! In contact met veel bouwbedrijven

 

2. OFFERTE

✔ Op basis van advies

✔ Vanuit jarenlange ervaring

Interieur & 3D tekening

✔ Onder het genot van een kop koffie

3. THUISBEZOEK

✔ Gratis technische inspectie

✔ Gratis inmeten

✔ Geen verassingen achteraf

✔ 100% zekerheid en vertrouwen

4. INSTALLATIE

Gecertificeerd team

✔ Vaste medewerkers

✔ Vakleu oet Twente

✔ Netjes & opgeruimd

5. GENIETEN!

✔ Al jaren gerenomeerd om service

✔ Wij verzorgen ook onderhoud

Vragen? Wij komen gratis langs